گروه علوم پایه شامل پنج بخش فیزیولوژی، فارماکولوژی و سم شناسی، بافت شناسی، آناتومی و جنین شناسی، و بیوشیمی می باشد. تعداد اعضای هیات علمی گروه در حال حاضر سیزده نفر می­باشد که دو نفر از آنها دارای مرتبه استادی، سه نفر مرتبه دانشیاری و هشت نفر مرتبه استادیاری می­باشند. علاوه بر آموزش دروس علوم پایه رشته دکتری عمومی دامپزشکی، با توجه به توانایی های آموزشی و پژوهشی گروه، دوره­های تحصیلات تکمیلی شامل دوره دکتری تخصصی (PhD) در رشته­های بافت شناسی مقایسه­ای، آناتومی و جنین­شناسی مقایسه­ای و فیزیولوژی و دوره کارشناسی ارشد در رشته بافت شناسی مقایسه­ای در گروه دایر می­باشد که به طور فعالانه هر سال پذیرش دانشجو وجود دارد. به علاوه، گروه دارای دو رشته کارشناسی ارشد سم­شناسی و بیوشیمی بالینی مصوب نیز می­باشد که از سال تحصیلی 95-94 دانشجو پذیرش خواهد کرد.

مدیریت گروه

دکتر مهدی ایمانی