گروه بیماریهای درونی و کلینیکال پاتولوژی

گروه مذکور از زیر مجموعه ها یا بخشهای درونی دامهای بزرگ، دامهای کوچک، کلینیکال پاتولوژی و بهداشت و تغذیه دام با مجموع 10 هیئت علمی شامل استاد 3 نفر، دانشیار 2 نفر و استادیار 3 نفر تشکیل شده است.

بخش درونی دامهای بزرگ

بزرگترین بخش گروه با تعداد 5 عضو هیئت علمی با رتبه­های استاد کامل 3 نفر و استاریار 2 نفر می باشد. گرایش ها در این بخش شامل متابولیک، مسمومیت، گوارش، گردش خون، اعصاب و تنفس در دامهای گاو، گوسفند و اسب بوده و با تعداد فراوانی از طرح های پژوهشی، پایان نامه های دانشجوئی و سرانجام مقالات علمی، پژوهشی داخلی و خارجی همراه می باشد. بخش مذکور از سال 1383 دوره­ی رزیدنتهای داخلی دامهای بزرگ را آغاز نموده و تا کنون فارغ التحصیلان زیادی را عرضه نموده است. هیئت علمی بخش به ترتیب سال ورود به دانشگاه و استخدام عبارتند از:

1- دکتر علی قلی رامین (استاد)

2- دکتر مسعود مهام (استاد)

3- دکتر بهرام دلیر نقده (استاد)

4- دکتر قادر جلیل زاده (استادیار)

5- دکتر وحید نجارنژاد (استادیار)

بخش کلینیکال پاتولوژی

از زیرمجموعه­های مهم در گروه بوده که پایه و اساس تشخیص در بیماریهای درونی دام بزرگ و کوچک تلقی می­شود و دو عضو هیئت علمی با رتبه­های دانشیار و استادیار در بخش کلینیکال پاتولوژی فعالیت می­کنند. راه اندازی دوره تخصصی کلینیکال پاتولوژی و دوره­های کارشناسی ارشد بیوشیمی بالینی و هماتولوژی در چشم انداز آینده بخش می­باشد. بخش کلینیکال پاتولوژی همچنین به سایر گروه­های موجود در درمانگاه و بیمارستان تخصصی مانند جراحی، مامایی و بیماریهای تولید مثل و طیور خدمات تشخیصی ارائه می­دهد. انجام آزمایشهای معمول تشخیص بیماری­ها، آزمایشهای تخصصی با دستگاه­ها و تجهیزات در سه آزمایشگاه مجهز میکروبیولوژی، هماتولوژی و بیوشیمی بالینی جزئی از فعالیت­های بخش محسوب می­شود. اعضای این بخش با ارائه طرح­های پژوهشی، پایان نامه­های دانشجوئی، مشارکت با سایر اعضای هیئت علمی دانشکده و ارائه مقالات علمی، پژوهشی در داخل و خارج کشور نقش مهمی را در گروه و دانشکده ایفا می­نمایند. اعضای هیئت علمی بخش کلینیکال پاتولوژی به ترتیب سال ورود به دانشگاه و استخدام عبارتند از:

1- دکتر سیامک عصری رضائی (دانشیار)

2- دکتر وحید محمدی (استادیار)

بخش درونی دام کوچک