نام دانشجو | رشته تحصیلی | نام استاد راهنما | عنوان پایان نامه | چکیده پایان نامه (فارسی) | چکیده پایان نامه (انگلیسی) |
مهدی قربانی | بهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی | پروفسور حسین تاجیک |
سنتز و مشخصه یابی نقاط کوانتومی کربنی پُستبیوتیک ساکارومایسس سرویزیه و استفاده از آن در بسته بندی فعال گوشت قرمز |
چکیده | چکیده |
مصطفی پناهی |
مامایی و بیماریهای تولید مثل |
دکتر علی سلیمانزاده |
تأثیر نقاط کوانتومی کربن پیاز بر کیفیت مایع منی سگ در طول نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد |
چکیده | چکیده |
سعید صالحی |
مامایی و بیماری های تولید مثل |
دکتر علی سلیمانزاده |
ارزیابی اثرات مکمل های تاکسیفولین هیدرات و کروسین بر مایع منی سگ در طی نگهداری در یخچال |
چکیده | چکیده |
عطاء کبودری |
بهداشت مواد غذایی | دکتر جواد علی اکبرلو | بررسی اثرات جداگانه و ترکیبیِ استرسهای اسیدی، فشار اسمزی و دمایی بر رویِ مقاومت آنتیبیوتیکی، قدرت تشکیل بیوفیلم و ایجاد حالت زندهی غیر قابل کشت در سالمونلای با منشا مواد غذایی |
چکیده | چکیده |