+98-44-32770508

veterinary@urmia.ac.ir

امروز

سه شنبه ۱ فروردین ۱۴۰۲
  نام دانشجو  رشته تحصیلی  نام استاد راهنما  عنوان پایان نامه  چکیده پایان نامه (فارسی)  چکیده پایان نامه (انگلیسی)
مهدی قربانی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی  پروفسور حسین تاجیک

سنتز و مشخصه ­یابی نقاط کوانتومی کربنی پُست­بیوتیک ساکارومایسس سرویزیه و استفاده از آن در بسته­ بندی فعال گوشت قرمز

چکیده چکیده
 مصطفی پناهی

مامایی و بیماریهای تولید مثل

 دکتر علی سلیمان­زاده

تأثیر نقاط کوانتومی کربن پیاز بر کیفیت مایع منی سگ در طول نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد

 چکیده  چکیده

سعید صالحی

مامایی و بیماری های تولید مثل

 دکتر علی سلیمان­زاده

ارزیابی اثرات مکمل های تاکسیفولین هیدرات و کروسین بر مایع منی سگ در طی نگهداری در یخچال

 چکیده  چکیده

عطاء کبودری

 بهداشت مواد غذایی  دکتر جواد علی اکبرلو  

بررسی اثرات جداگانه و ترکیبیِ استرس­های اسیدی، فشار اسمزی و دمایی بر رویِ مقاومت آنتی­بیوتیکی، قدرت تشکیل بیوفیلم و ایجاد حالت زنده­ی غیر قابل کشت در سالمونلای با منشا مواد غذایی

 چکیده  چکیده