نام دانشجو | رشته تحصیلی | نام استاد راهنما | عنوان پایان نامه | چکیده پایان نامه (فارسی) | چکیده پایان نامه (انگلیسی) |
محمود اسماعیلی | بهداشت موادغذایی | دکتر مهران مرادی |
بررسی ویژگیهای ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی نقاط کوانتومی کربنی سنتز شده از مایع آب پنیر و استفاده از آن در پوشش ثعلب برای بستهبندی گوشت قرمز |
چکیده | چکیده |
سید محمد مهدی هاشمیان | بهداشت و بیماریهای طیور | دکتر منوچهر عالیمهر |
بررسی و تعیین هویت مولکولی عفونت های کلامیدیایی در برخی از مرغداریهای صنعتی کشور |
چکیده | چکیده |
کیمیا ملکی |
مامایی و بیماریهای تولیدمثل | دکتر اسماعیل آین |
مقایسه پارامترهای کیفی اسپرم و سطوح آنتی اکسیدانی در چهار محیط رقیقکننده پرکاربرد انجماد اسپرم گاو نر |
چکیده | چکیده |
علی جوان شیر |
انگل شناسی |
پروفسور موسی توسلی |
شناسایی مولکولی، آنالیز فیلوژنی و ژنوتایپینگ گونه هاي مختلف تریپانوزومها در گاو و اسب هاي مناطق مختلف جغرافیایی ایران |
چکیده | چکیده |
فرشته عنبریان | فیزیولوژی | پروفسور اسماعیل تمدنفرد |
آثار ریزتزریق هیستامین و آنتاگونیست و آگونیست گیرنده اختصاصی H2 آن در هسته فاستیژیال مخچه بر درد احشایی ایجاد شده با تزریق داخل صفاقی اسید استیک در موشهای صحرایی: نقش گیرندههای اپیوئیدی |
چکیده | چکیده |
مرتضی اصغریه | فیزیولوژی | پروفسور اسماعیل تمدنفرد |
آثار ریزتزریق هیستامین و آنتاگونیست و آگونیست اختصاصی گیرنده H1 آن به داخل پالیدوم بطنی بر درد پیکری القاشده با تزریق کفپایی فرمالین در موشهای صحرایی: نقش گیرندههای اپیوئیدی |
چکیده | چکیده |
مهدی قربانی | بهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی | پروفسور حسین تاجیک |
سنتز و مشخصه یابی نقاط کوانتومی کربنی پُستبیوتیک ساکارومایسس سرویزیه و استفاده از آن در بسته بندی فعال گوشت قرمز |
چکیده | چکیده |
مصطفی پناهی |
مامایی و بیماریهای تولید مثل |
دکتر علی سلیمانزاده |
تأثیر نقاط کوانتومی کربن پیاز بر کیفیت مایع منی سگ در طول نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد |
چکیده | چکیده |
سعید صالحی |
مامایی و بیماری های تولید مثل |
دکتر علی سلیمانزاده |
ارزیابی اثرات مکمل های تاکسیفولین هیدرات و کروسین بر مایع منی سگ در طی نگهداری در یخچال |
چکیده | چکیده |
عطاء کبودری |
بهداشت مواد غذایی | دکتر جواد علی اکبرلو | بررسی اثرات جداگانه و ترکیبیِ استرسهای اسیدی، فشار اسمزی و دمایی بر رویِ مقاومت آنتیبیوتیکی، قدرت تشکیل بیوفیلم و ایجاد حالت زندهی غیر قابل کشت در سالمونلای با منشا مواد غذایی |
چکیده | چکیده |
حمید طهماسبیان |
مامایی و بیماری تولیدمثل |
دکتر اسماعیل آین |
اثرهسپریدین بر کیفیت منی تازه و یخ گشایی شده با دو روش متفاوت انجماد، در گاو نر نژاد سیمنتال |
چکیده | چکیده |
مریم نظربیگی |
انگل شناسی | دکتر محمد یخچالی | هیپوبیوزیس و تشخیص مولکولی تنوع گونه ای نماتودهای انگل شیردان گوسفندان کشتار شده در کشتارگاه استان ایلام | چکیده | چکیده |
سجاد بابائی |
بیماریهای طیور | دکترمنوچهر عالی مهر |
آنالیز فیلوژنیک ژن Haemagglutinin-neuraminidase ویروس های نیوکاسل جدا شده از جوجه های گوشتی |
چکیده | چکیده |
سپیده رجبی |
انگل شناسی | پروفسور موسی توسلی |
بررسی تنوع ژنتیکی و مورفولوژیکی استروس اویس و سنوروس سربرالیس در گوسفند و بز در مناطق جغرافیایی مختلف ایران |
چکیده | چکیده |